Het afgelopen decennia is het aantal personenauto’s fors toegenomen. Steeds meer nieuwe auto’s zorgen voor de productie van steeds meer CO2 en uitputting van de nog resterende grondstoffen. Autodeelplatform SnappCar pleit dat autodelen de norm moet worden en het bezitten van een auto anno 2020 niet meer een must is!

Het concept van autodelen kennen de meesten wel. Wanneer je geen eigen auto hebt, maar je moet wel ergens zijn, kun je via SnappCar gemakkelijk een particuliere auto huren in je eigen buurt voor een bepaalde tijd. Er zijn veel redenen om geen auto aan te schaffen, en als het niet om maatschappelijke redenen gaat, gaat het wel het grote aanschafbedrag dat je nodig hebt om een auto te kopen. Daarom kiezen steeds ook meer mensen om een auto te private leasen.

Private lease

Met private lease zitten alle kosten, zoals verzekeringen, belastingen en onderhoud, in een vast maandbedrag. Hierdoor zal je nooit voor verrassingen komen te staan, zoals een rekening na een onderhoudsbeurt. Ook bij SnappCar Private Lease hebben ze mooie private lease aanbiedingen. Maar zij doen er nog een schepje bovenop!

Doordat SnappCar samenwerkt met verschillende private lease maatschappijen, is het mogelijk om jouw SnappCar private leaseauto te delen op het deelplatform. Dit is erg opmerkelijk, aangezien de meeste private lease maatschappijen het niet toestaan dat hun auto’s gedeeld worden.

Dit concept maakt SnappCar Private Lease dan ook uniek. Met private leasen en autodelen kun je gemakkelijk een deel van je leasekosten terug verdienen en je bent bewust, danwel onbewust, bezig met het verminderen van de CO2 uitstoot en de uitputting van de grondstoffen.

Over de auteur

Ik ben Groene Ginny. Ik ben heel erg bezig met duurzaam leven en ik vind het belangrijk dat andere mensen dit ook gaan doen. Ik weet dat het moeilijk is om duurzaam te leven, maar gelukkig ben ik een expert op dat gebied. Met mijn handige tips, tips en lifehacks hoop ik dat jij ook duurzamer gaat leven!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.