Wil je graag klanten verassen met een leuk en passend cadeau? Geef duurzame relatiegeschenken en draag bij aan een betere wereld. Anno 2020 wordt de wereld steeds warmer als gevolg van opwarming en is zwerfplastic een steeds groter probleem. Moet je dan een boom planten en schenken? Nee, dit hoeft niet perse. Tegenwoordig is er al een groot arsenaal duurzame relatiegeschenken die je kunt aanschaffen.

 

Waarom een duurzaam relatiegeschenk?

Naast dat je bijdraagt aan een betere wereld heeft het schenken van een duurzaam relatiegeschenk nog meerdere voordelen. Je toont namelijk ook naar de buitenwereld toe dat je een duurzame weg bent ingeslagen. Steeds meer bedrijven zien met de duurzaamheid nieuwe verdienmodellen. De vraag is niet of een bedrijf duurzaam moet worden maar wanneer. Niemand had verwacht dat MacDonalds in zal spelen op duurzaamheid. Echter hebben ze in de loop der jaren reclames uitgebracht om afval in de prullenbak te brengen en de uitstraling van MacDonalds een groene kleur gegeven. De mensen die voor een duurzamere wereld willen gaan wordt steeds groter. Sluit hier met je bedrijf bij aan en begin door het geven van duurzame relatiegeschenken.

 

Duurzame relatiegeschenken

Er zijn veel leuke en nuttige duurzame relatiegeschenken die je kunt geven. Zo is er bijvoorbeeld de Eco beker Greenland van gerecycled materiaal. Geen plastic bekers die vaak na eenmalig gebruik worden weggegooid maar een mooi ontwerpen drinkbeker die meermalig gebruikt kan worden. Liever een hipper cadeau? Ga dan voor de Bamboe Bluetooth speaker Fleedwood. Een draadloos muziekbokje van bamboe gemaakt. Geen plastic maar een natuurlijk product: bamboe! Daarnaast heb je ook de gerecyclede EcoNote notitieboekjes van hergebruikt papier. Met een bedrukking van je eigen logo of tekst een gepersonaliseerd duurzaam relatiegeschenk. Uiteraard heb je ook etenswaren van duurzame oorsprong zoals kaas, noten of andere etenswaren. Hoe dan ook, bekijk eens tussen het grote aanbod relatiegeschenken naar een duurzame mogelijkheid en boor een nieuwe duurzame markt aan.

Over de auteur

Ik ben Groene Ginny. Ik ben heel erg bezig met duurzaam leven en ik vind het belangrijk dat andere mensen dit ook gaan doen. Ik weet dat het moeilijk is om duurzaam te leven, maar gelukkig ben ik een expert op dat gebied. Met mijn handige tips, tips en lifehacks hoop ik dat jij ook duurzamer gaat leven!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.