Een mooi bronzen beeldje van moeder en kind is bijzonder om te hebben. Met dank aan de moderne technieken is dit beter dan ooit te maken. Het is daarbij vooral leuk om te weten dat je het helemaal uniek en naar eigen wens kan laten maken. Mits je dit door een specialist met 3D tools laat doen. Het is wel heel leuk om dit hele proces mee te maken zodat je er veel plezier van kan hebben.

Dit begint allemaal met het maken van een afspraak in de studio. Daar kan met behulp van een goede handscanner een mooi model van moeder en kind worden gemaakt. Dit vormt de basis van het bronzen beeld dat uiteindelijk bij jullie thuis komt te staan. Je hebt daarbij veel invloed op de vorm, maat en afwerking van het beeldje.
 
Het proces van maken
Een bronzen beeldje van moeder en kind maken is een lang proces. Alleen is het voor jou maar beperkt inspannend. Je moet wel eerst even online een afspraak maken in de studio. Daar ga je vervolgens naartoe om moeder en kind te laten scannen. Dit kan met moderne handscanners worden gedaan die 16 frames per seconde aankunnen. Zo is de hele scan in iets meer dan twee minuten te maken.

Dit is de basis. De foto’s worden in het softwareprogramma geladen en samengevoegd tot een mooi 3D model. Daarmee wordt uiteindelijk het bronzen beeldje van moeder en kind gemaakt. Het is goed om te weten dat de software wel zo ontworpen is dat er nog allerlei aanpassingen en verbeteringen mogelijk zijn. Dit is belangrijk, want op die manier kan je er zeker van zijn dat het uiteindelijk beeld er ook echt zo uit komt te zien als jij wilt. Je kiest bijvoorbeeld het formaat en de manier van afwerken zelf. Dat maakt het alleen maar mooier.

De keuze voor brons is niet vreemd, want daarmee krijg je de echte uitstraling die bij een beeld hoort. Je wilt er bovendien nog vele jaren plezier van hebben, dus dan is dit een goede optie die je hebt. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat het proces van vervaardigen wel enige tijd in beslag neemt. Dit gebeurt met een specifieke mal. Na 8 tot 10 weken komt het beeldje dan in huis en kan je er lange tijd van genieten. Je merkt vanzelf dat je er veel plezier van kan hebben omdat het precies op maat is.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.