Stap je af van rijden op benzine en heb je kortgeleden een nieuwe Tesla gekocht? Je merkt al grote voordelen zodra je in je elektrische auto stapt en je kunt geen genoeg krijgen van de moderne snufjes die je tegenkomt. Om in de auto te kunnen blijven rijden, is het belangrijk een goede laadpaal op je oprit te laten plaatsen. Ontdek in deze blog wat de beste laadpaal voor de Tesla is en waar je op moet letten bij het kiezen van een laadpaal bij jou thuis.

Waarom wil je de beste laadpaal voor je Tesla

Of je nu veel kilometers maakt en iedere ochtend in je nieuwe auto naar je werk stapt of dat je Tesla vaak stilstaat op de oprit, door erin te rijden raakt je accu langzaam maar zeker leeg. En anders dan bij een benzineauto, waarbij je even langs het tankstation rijdt om de tank bij te vullen, kost het meer tijd om de elektrische auto op te laden. Je wilt dan niet uren op de parkeerplaats wachten omdat je Tesla is aangesloten aan een openbare laadpaal. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk een laadpaal aan huis laat installeren om te voorkomen dat dergelijke laadtaferelen weer gebeuren. Want hoewel openbare laadpalen erg handig zijn op het moment dat je zelf iets kunt doen, wil je liever je auto aansluiten aan een eigen laadpaal. En daarvoor koop je de beste laadpaal voor de Tesla.

En waarom de beste? Je nieuwe Tesla is afhankelijk van een goede laadpaal die de accu optimaal oplaadt. Er zijn allerlei factoren die bijdragen aan een goed vermogen van de laadpaal, zodat je de laadsnelheid behoudt wanneer je de auto aansluit. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Het aantal stekkers waarmee je een of meer auto’s kunt opladen
  • Het merk van de laadpaal dat het verschil in kwaliteit maakt
  • De ontgrendeling voordat je de auto wilt koppelen
  • De mogelijkheid om de laadpaal te koppelen aan je smartphone, zodat je slim kunt laden.

Hoe groener, hoe beter

Elektrisch rijden heeft niet alleen het voordeel dat je goedkoper uit bent, omdat je geen benzinekosten betaalt. Een ander groot voordeel is de positieve bijdrage die je levert aan het klimaat. De Tesla is een duurzaam vervoermiddel, waarmee de uitstoot van gassen drastisch afneemt. Wil je het nog milieuvriendelijker aanpakken, dan kun je een laadpaal met zonnepanelen kopen. De warmte van de zon die je opvangt in de zonnepanelen wordt omgezet in stroom voor de Tesla. Zo heb je voor je Tesla echt de beste laadpaal thuis. En het is een heel goede oplossing om nog meer te investeren in duurzaamheid.

Vraag advies als je de beste laadpaal voor je Tesla wilt kopen

Ben je op zoek naar de beste laadpaal voor jouw Tesla? Neem dan uitvoerig de tijd om te onderzoeken wat jij nodig hebt. Je hoeft niet de eerste de beste laadpaal aan te schaffen. Het zal in je voordeel werken als je je laat adviseren door een vakkundig expert die jou vertelt welke laadpaal het best past bij je Tesla, zodat je die thuis kunt laten installeren.

Over de auteur

Ik ben Groene Ginny. Ik ben heel erg bezig met duurzaam leven en ik vind het belangrijk dat andere mensen dit ook gaan doen. Ik weet dat het moeilijk is om duurzaam te leven, maar gelukkig ben ik een expert op dat gebied. Met mijn handige tips, tips en lifehacks hoop ik dat jij ook duurzamer gaat leven!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.