In de afgelopen jaren is de consumptie van de e-sigaret sterk toegenomen. Veel rokers hebben de grote stap al gewaag en zijn geheel of gedeeltelijk over gegaan op e-liquid. Maar waarom is het gemeengoed geworden in slechts een paar korte jaren? Daar bestaat een groot aantal redenen voor, maar de belangrijkste reden is natuurlijk de economische overweging, het is goedkoper. De aangename ervaring waarvan je op veel plaatsen kunt genieten.

In de eerste plaats, je bespaart geld

Vooral in Nederland, is het regelmatig kopen van pakjes sigaretten voor veel mensen gewoon te duur. Ook het zelf rollen van sigaretten met shag wordt steeds duurder. De gemiddelde e-liquid houder is veel goedkoper dan een pakje sigaretten en de hoeveelheid nicotine heb je veel beter in de hand. Ook als je gewoon dezelfde hoeveelheid nicotine wilt blijven gebruiken is een e-sigaret kopen een goed alternatief. Als je overstapt op het roken van e-sigaretten, zul je vrijwel zeker meer geld in je zak vinden, zeker bij Justfog.

De chemische toevoegingen aan sigaretten

Aangezien normale sigaretten veel schadelijke chemicaliën bevatten is het een slimme zet om over te stappen op e-sigaretten. Hoewel e-sigaretten niet helemaal perfect zijn, bieden ze een duidelijk alternatief voor mensen die hun inname van schadelijke stoffen willen verminderen. Door te kopen bij een gerenommeerde e-sigarettenverkoper als Justfog, kun je ook de producten onderzoeken en zelfs op proef gebruiken, zodat je weet wat je rookt en wat er in de vloeistof zit.

De nare geur en de rook verdwijnen

De meeste rokers beseffen echt niet hoezeer de geur alles doordringt, van hun kleding tot hun auto en hun huis. E-sigaret vloeistof is verkrijgbaar in een reeks smaken en geuren. De zoete geuren hebben een beetje de overhand, maar dat hoeft niet als je liever iets neutraals hebt. Je kunt ook smaakloze en geurloze vloeistof kopen als je gewoon wilt genieten van een nicotine hit. Ondertussen heeft e-sigaret vloeistof ook het voordeel dat de tanden geen aanslag vasthouden.

Ook kun je kiezen uit verschillende smaken

Wat betreft de smaken van e-sigaretten, er zijn eindeloze opties om uit te kiezen, ongeacht wat voor geur je gaar gebruikt. Hoewel je ook tabak met een smaakje kunt krijgen, geeft dat toch niet dezelfde ervaring als die zorgvuldig op maat gemaakte e-sigaretvloeistof. Heb je liever fruitige smaken, klassieke snoepjes of zelfs iets wat de smaak van je favoriete alcoholhoudende drank nabootst, veel mensen zijn alleen al om deze reden overgestapt op e-sigaretten.

Controleer de inname van nicotine

Als je helemaal wilt stoppen met roken, kun je een e-sigaret kopen met vloeistof in verschillende nicotinesterktes, zodat je de consumptie van nicotine geleidelijk kunt afbouwen. Afhankelijk van het normale gebruik, kun je 18 mg, 12 mg of 6 mg cartridges gebruiken en langzaam afbouwen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.