We leven in een snel veranderende wereld vol nieuwe producten en veranderingen waar we over na moeten denken. Soms wil je milieubewust zijn, maar dat is niet altijd makkelijk. Als u besluit uw auto weg te doen, dan is een elektrische fiets dames kopen een mooi alternatief. Dit werkt natuurlijk alleen als de afstand die u per dag af wil leggen te bereizen is met een elektrische fiets. Als u de fiets weg doet, kan de accu ook gerecycled worden. Het is dan wel belangrijk dat deze wordt ingeleverd bij een inleverpunt. Als u de accu bij het normale afval weg doet, zal deze in een verbrandingsoven belanden en zullen er juist extra vervuilende stoffen vrij komen. Lever de accu dus in als deze weg moet.

Bekijk wat tweedehands opties

Gebruik websites zoals Marktplaats of andere middelen om gebruikte artikelen te kopen, met name duurzame goederen die voor een beperkte tijd nodig zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan meubels die u voor korte tijd gebruikt als u een kind krijgt. Ook artikelen die u van plan bent langer te gebruiken, zijn vaak goed tweedehands te kopen. Veel mensen kopen een elektrische fiets, maar gebruiken hem uiteindelijk niet. Hierdoor zijn ook deze fietsen goedkoop tweedehands te kopen. Let wel dat de accu nog genoeg levensduur heeft. Dit verschilt vaak per fiets, maar is goed te checken in een Amslod merk review. Bij het kopen van een tweedehands fiets is het ook altijd goed om de banden te checken op gaatjes en mogelijke scheuren. Dit is makkelijk te vervangen, maar kan ook een indicatie geven over hoeveel de fiets daadwerkelijk is gebruikt.

Zo min mogelijk plastic gebruiken

Vermijd plastic voor eenmalig gebruik. Koop herbruikbare waterflessen en vul ze met water, zodat je meteen kunt pakken en weggaan. Denk ook outside the box. Tegenwoordig zijn zelfs biologisch afbreekbare zadelhoezen te vinden via reviews van Amslod.nl fietsen. Plastic tasjes zijn al tijden niet meer gratis en sinds kort zijn plastic rietjes verboden. Dit is natuurlijk niet voor niks. Plastic is slecht voor het milieu, omdat het moeilijk afbreekbaar is. Koop dus ook boodschappentassen die lang meegaan en vergeet ze niet mee te nemen als je boodschappen gaat halen. Plastic tassen zijn nog steeds wel een probleem, maar het scheelt natuurlijk als je ze vaker gebruikt.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.